fbpx

Μαρία Παύλου στο ApexSports.gr: «Ξεκινήσαμε νωθρά στο 2ο ημίχρονο και αυτό το πληρώσαμε στο υπόλοιπο του αγώνα»

Μαρία Παύλου στο ApexSports.gr: «Ξεκινήσαμε νωθρά στο 2ο ημίχρονο και αυτό το πληρώσαμε στο υπόλοιπο του αγώνα»

Την ήττα με σκορ 19-28 γνώρισε η ΑΕΚ στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών από την ΟΦ Νέας Ιωνίας, και αποκλείστηκε πριν το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στην Ηγουμενίτσα (04-05/02).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στο ApexSports.gr η πίβοτ της Ένωσης, Μαρία Παύλου, σχετικά με το παιχνίδι, τη διαφορά των δύο ομάδων, αλλά και τους στόχους που θέτουν οι “κιτρινόμαυρες” για τη συνέχεια.

«Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά. Το πλάνο που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση βγήκε, κλείσαμε τη Νέα Ιωνία μιας και δεν μπορούσε να μας βγάλει αιφνιδιασμούς, βγάλαμε καλές άμυνες, όμως είχαμε κάποιες αδυναμίες στο σκοράρισμα», είπε αρχικά η Μαρία Παύλου.

«Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, κρατηθήκαμε στο παιχνίδι, και κλείσαμε το ημίχρονο με τη διαφορά να ναι στα δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε νωθρά, και αυτό το πληρώσαμε σ’ όλο τον αγώνα, καθώς αυξήθηκε η διαφορά με τη Νέα Ιωνία. Μετά φάνηκε και η διαφορά εμπειρίας μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς εμείς είμαστε μια ομάδα που ανεβήκαμε φέτος, παλεύουμε για το καλύτερο, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά απέναντι σε μια ομάδα που θέλει κυνηγάει τίτλους».

«Θεωρείται επιτυχία για την ΑΕΚ ότι βρισκόμαστε στο Final-4, πηγαίναμε για το κάτι παραπάνω, για το ανέλπιστο, για το θαύμα, το πιστέψαμε στο ημίχρονο, όμως δε μας βγήκε, και τώρα πάμε για τον επόμενό μας στόχο, που είναι να βγούμε στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ