fbpx

Πρόβλημα για την ΑΕΚ μετά το “λουκέτο” στο ΟΑΚΑ – Στον “αέρα” το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πρόβλημα για την ΑΕΚ μετά το “λουκέτο” στο ΟΑΚΑ – Στον “αέρα” το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Το θέμα που προέκυψε με την στατικότητα του ΟΑΚΑ δεν αποκλείεται να επηρεάσει και την ΑΕΚ καθώς όπως δήλωσε και ο διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, «μέχρι να βρεθεί οριστική λύση θα ανασταλεί κάθε αγωνιστική δραστηριότητα που αφορά και την αίθουσα “Γ. Κασιμάτης”».

Την Τετάρτη (4/11) μάλιστα έχει προγραμματιστεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και αυτή την στιγμή είναι άγνωστο αν θα διεξαχθεί εκεί το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα με το “λουκέτο” στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, θορυβήθηκε, αφού η Ένωση χρησιμοποιεί την αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” για τα τμήματα χάντμπολ (αγώνες και προπονήσεις), καθώς και για τα τμήματα υποδομών, ενώ ύστερα από πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, θα χρησιμοποιούταν και για την ομάδα βόλεϊ γυναικών, και για τους αγώνες (εγχώριους και ευρωπαϊκούς) και για τις προπονήσεις.

Στη συνάντηση που έγινε σήμερα, όπου εκπροσώπησε την ΑΕΚ, ο αντιπρόεδρος του σωματείου, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, τέθηκαν στον κ. Βρούτση, τα πολύ σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται, καθώς και η αναγκαιότητα για την εξεύρεση άμεσης λύσης. Υπήρξε καλό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας, καθώς αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει χώρος, ούτε για προπόνηση, πόσο μάλλον για τους εντός έδρας αγώνες.

Η ΑΕΚ, όπως προκύπτει και από τη σημερινή συνάντηση, ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πάρα πολύ σοβαρό θέμα χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη για κάτι και επιβάλλεται άμεση λύση. Επίσης, τίθεται σε κίνδυνο και η συμμετοχή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ στην Ευρώπη, που για να παίξει στο τοπ επίπεδο, χρειάζεται γήπεδο για καθημερινές προπονήσεις, και μάλιστα διπλές για τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ